27 травня у Білій Церкві пройде Еко-пікнік

  • Середа, трав. 24 2017
  • Автор 

27 травня на Торговій площі відбудеться Еко-Пікнік в Білій Церкві. Цей захід організовано на підтримку всесвітнього Дня Землі.

Організатори запрошують завітати всіх охочих, хто бажає поспілкуватися на тему ставлення до рідного міста, екології, до публічних просторів та сусідських взаємин.

Обіцяють, що можна буде повалятися в гамаках та й просто на траві, покуштувати здорову їжу, слухати еко- лекції та ділитись досвідом цікавих еко-проектів. А ще слухати гарну музику, грати в ігри, вигравати призи.

На одній з галявин будуть розміщені вольєри з песиками із притулку (не зовсім зрозуміло з якого притулку, його в Білій Церкві немає, - ред.), які чекатимуть на люблячого господаря. Ви зможете з ними погратися, погодувати, а, можливо, саме тут знайдете вірного вухастого друга. Власників домашніх тварин також запрошують на захід, адже тут вони зможуть безкоштовно отримати консультацію ветлікарів, зробити своїм улюбленцям щеплення від сказу.

plakat

План розміщення Еко-пікніка

Ще одна ініціатива від Департаменту житлово-комунального господарства буде започаткована на Еко-пікніку: обмін батарейок, пластмасових пляшок тощо на фішки "Будь еко", які можна буде обміняти на подарунки: морозиво, снеки, квитки на гойдалки тощо.

Також в рамках заходу передбачається екскурсійний маршрут по місту на тролейбусі. Початок поїздки - зупинка на Соборній площі. Їхатимуть лише три тролейбуси об 11:00, 13:00 та 15:00.

Гарних розваг!

Прочитано 3501 раз
Опубліковано в Події

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

  Сторінки в соц. мережах

Як ви оцінюєте той факт, що до міської ради тепер треба проходити через металеву рамку?

негативно, від кого ховається влада - 66.7%
позитивно, це потрібно для безпеки чиновників - 0%
я туди і так ніколи не ходив - 33.3%
я не розумію навіщо це зробили - 0%

Всього голосів: 3
The voting for this poll has ended

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео