Тролейбусників залишили без пільг

  • Середа, квіт. 23 2014
  • Автор 

Місцеві депутати на 58 сесії відмовились підтримали КП БМР «Тролейбусне управління», спростивши надходження коштів на рахунок підприємства від оренди приміщень в його адміністративному корпусі.

 Ситуація на підприємства зараз така: від оренди приміщень кошти надходять в міський бюджет, потім через казначейство повертаються на підприємство. Депутатам пропонувалося спростити цей ланцюжок, дозволивши кошти відразу перераховувати на рахунки «Тролейбусного управління», таким чином поповнивши його обігові кошти.

На перед сесійних комісіях це питання розглядалося. В сесійній залі заступник міського голови Геннадій Джегур, який доповідав по цьому питанню, ще раз пояснив депутатам, що плату за оренду підприємство може використовувати і на виплату зарплати і на ремонти, але в ситуації, коли працівникам знову не виплачують вчасно зарплату, в першу чергу тільки на зарплату.

Тим не менше, депутати, зокрема фракція ВО «Свобода» і позапартійні (колишня фракція Партії регіонів) відмовилися підтримати це рішення. Депутат від «Батьківщини» Микола Бондаренко і «ударівець» Ярослав Яременко просили поставити питання на повторне  голосування, але категорично проти цього виступив Валерій Ямковий, фракція Народної партії. «Це порушення регламенту», - заявив Ямковий.

Таким чином, кошти від здачі в оренду своїх приміщень КП «Тролейбусне управління» і надалі буде чекати доти, допоки їх поверне казначейство.

Прочитано 2750 раз
Опубліковано в Влада

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео