Військовим-контрактникам виплатять допомогу у розмірі 10 тис. грн.

  • П'ятниця, лист. 18 2016
  • Автор 

17 листопада голова Київської облдержадміністрації Олександр Горган провів розширену нараду, на якій заслухали інформацію про стан призову на строкову військову службу у столичній області. 

Заступник обласного військового комісара Артур Гаркуша доповів учасникам наради стосовно проведення призову на строкову військову службу і залучення кандидатів на військову службу за контрактом у Збройні Сили України. За результатами його доповіді голова Київської ОДА наголосив на пріоритетності цього питання та доручив керівникам райдержадміністрацій та міськвиконкомів надати статистичну інформацію по залученню мешканців Київщини на контрактну службу.

Олександр Горган повідомив, що Київська обласна державна адміністрація ініціює надання громадянам, які уклали контракт про проходження військової служби, одноразової фінансової допомоги у розмірі 10 тисяч гривень. Це поміч родинам Київщини, годувальники яких вирішили бути професійними військовими й стали на захист вітчизни. Голова Київської облдержадміністрації доручив керівникам районів та міст обласного значення при плануванні бюджету на 2017 рік розробити місцеві програми надання фінансової допомоги особам, бажаючим служити за контрактом.

За матеріалами КОДА

Прочитано 2559 раз
Опубліковано в Влада

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео