Мер Білої Церкви сказав, коли у місті розпочнеться опалювальний сезон

  • Понеділок, жовт. 10 2016
  • Автор 

10 жовтня відбулася прес-конференція Білоцерківського міського голови Геннадія Дикого, яку він розпочав із питання початку опалювального сезону.

За його словами температурні умови дозволяють підключати опалення. Спершу підключать лікарні, садочки та школи, а потім - багатоповерхові будинки. Процес підключення займе два тижні. Роботи вже розпочалися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порядок визначення доходів родини при оформленні субсидії

Водночас поки що невідомо чи будуть подавати гарячу воду. Річ у тім, що борги КП "Білоцерківтепломережа" перед НАК "Нафтогаз України" становлять 100 млн. грн. 11 жовтня відбудеться підписання договору між комунальним підприємством та монополістом на ліміти газу. І тільки після того, як договор буде підписаний, стане зрозуміло чи вистачить газу на підігрів води.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 міфів про субсидію: що треба знати, аби вчасно оформити субсидію

Раніше представник КП "Білоцерківтепломережа" заявив, що підігрів гарячої води - економічно невигідна послуга. Це при тому, що нові тарифи на гарячу воду з початку опалювального сезону 2017-2017 рр становлять 78, 42 коп за куб м при наявності змійовика у ванній кімнаті та 72, 54 грн за 1 куб м при його відстуності. Варість опалення становитиме - 33, 38 грн. за кв м. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Увага! Важлива інформація про нарахування субсидії на опалювальний сезон

Раніше виконуючий обов'язки голови Київської обласної державної адміністрації Лев Парцхаладзе заяив, що 10 жовтня розпочато опалення дошкільних, шкільних установ, закладів охорони здоров'я та соціального захисту Київської області. А опалювальний сезон в населених пунктах Київської області розпочнеться з 13 жовтня.

Прочитано 7789 раз
Опубліковано в ЖКГ

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

  Сторінки в соц. мережах

Чи добре прибирається місто від снігу?

так, добре - 0%
ні, сніг прибирають тільки на центральних вулицях - 50%
а навіщо його прибирати - 50%
мені все одно - 0%

Всього голосів: 2
The voting for this poll has ended

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео