Крадія велосипеда підвели нерви

  • Понеділок, вер. 05 2016
  • Автор 

У Білій Церкві близько 4 години ранку працівники групи реагування патрульної поліції, патрулюючи вулиці міста,  затримали місцевого мешканця, який декілька хвилин тому, як викрав залишений без нагляду у коридорі багатоповерхівки велосипед.

Екіпаж поліцейських групи реагування патрульної поліції Білоцерківського відділу поліції, патрулюючи вулицю Ярослава Мудрого, близько 4 години ранку, помітив чоловіка, що їхав на велосипеді. При наближенні автомобіля поліції до велосипедиста, останній прискорив рух та почав тікати. Правоохоронці наздогнали та затрималичоловіка, який зізнався поліцейським, що декілька хвилин тому, викрав велосипед марки «Азімут» на якому і їхав, з загального коридору  однієї з багатоповерхівок по вулиці Ярослава Мудрого в місті Біла Церква.  Крадієм виявився раніше судимий 43- річний місцевий житель. Власники велосипеду не встигли оговтатись, як викрадене майно їм було повернуто.

За даними фактами слідчим відділом Білоцерківського відділу поліції ГУНП відкрито кримінальне впровадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі на строк до трьох років. Правоохоронці перевіряють підозрюваного на причетність до  скоєння інших злочинів.  Досудове слідство триває.

Наталія Войтенко

Білоцерківський відділ поліції

 ГУ Національної поліції в Київській області

Прочитано 2576 раз
Опубліковано в Події

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

  Сторінки в соц. мережах

Як ви оцінюєте той факт, що до міської ради тепер треба проходити через металеву рамку?

негативно, від кого ховається влада - 66.7%
позитивно, це потрібно для безпеки чиновників - 0%
я туди і так ніколи не ходив - 33.3%
я не розумію навіщо це зробили - 0%

Всього голосів: 3
The voting for this poll has ended

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео