194 кущів маку на дачній ділянці висіяв мешканець Терезіно

  • Середа, серп. 10 2016
  • Автор 

09 серпня працівники Білоцерківського відділу поліції  виявили та вилучили 194 кущів маку на дачній ділянці, що знаходиться в кооперативі «Еліта» с.м.т. Терезине. Власником дачі виявився 40-річний житель Білої Церкви. Вилучені  кущі маку правоохоронці направили на експертне дослідження.

За даним фактом слідчим відділом Білоцерківської поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 310 (незаконний посів або незаконне вирощування снотворного маку в кількості від ста до п'ятисот рослин чи конопель у кількості від десяти до п'ятдесяти рослин). Санкція статті передбачає штраф від ста до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років. Досудове слідство триває.

Білоцерківський відділ поліції звертається до громадян,- як що ви маєте інформацію про осіб, які незаконно вирощують нарковмісні рослини або вам відомі місця розповсюдження наркотичних речовин, прохання телефонувати на цілодобовий телефон поліції 102, анонімність гарантуємо.

Очільник Білоцерківського відділу поліції, Сергій Возненко, нагадує населенню Білоцерківщини про недопущення нелегального посіву нарковмісних речовин на територіях присадибних ділянок, за яке передбачена відповідальність, згідно Кримінального кодексу України.

Наталія Войтенко

Білоцерківський відділ поліції

 ГУ Національної поліції в Київській області

Прочитано 2024 раз
Опубліковано в Події

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

  Сторінки в соц. мережах

Як ви оцінюєте той факт, що до міської ради тепер треба проходити через металеву рамку?

негативно, від кого ховається влада - 66.7%
позитивно, це потрібно для безпеки чиновників - 0%
я туди і так ніколи не ходив - 33.3%
я не розумію навіщо це зробили - 0%

Всього голосів: 3
The voting for this poll has ended

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео