38 дітей втекли з дому у Білій Церкві та районі

  • Четвер, серп. 04 2016
  • Автор 

29 липня 2016 року до Білоцерківського відділу поліції надійшло повідомлення від мешканки села Шкарівка, Білоцерківського району, про те, що 27 липня 2016 року близько 14.00 години з дому пішла її 16-річна донька  і до теперішнього часу не повернулась, місце перебування її не відомо, на телефонні дзвінки дитина не відповідає.

Працівники ювенальної превенції поспілкувавшись із батьками, встановили друзів і знайомих дівчини, але отримати інформацію щодо її місця знаходження не вдалося. В подальшому поліцейські почали відпрацювати місця можливого її перебування, крім того негайно було орієнтовано весь особовий склад поліції Київської області на розшук дівчинки, кожен поліцейський наряд мав при собі її фото.

Нарешті пророблена кропітка робота поліцейських надала результат. Дівчинку було виявлено працівниками ювенальної превенції при відпрацюванні пляжу, що розташований на річці Рось. Як розповідає дівчина, вона пішла з дому через сварку з мамою, тимчасових прихисток знаходила в під`їздах. Поліцейські провели профілактичну бесіду з утікачкою про неприпустимість такої поведінки та повернули батькам.

Ця проблема виникає у родинах з причин соціально-побутового та психологічного характеру, діти часто йдуть від батьків висловлюючи цим свою позицію, і як вони вважають роблять це з метою покарати батьків, але при зникненні дитини, що вважається надзвичайною подією, поліцією відкривається кримінальне провадження за ст. 115 (навмисне вбивство) поки дитина не знайдеться, по тривозі піднімаються всі поліцейські, які займаються безперервними пошуками зниклої дитини. На Білоцерківщині протягом поточного року працівниками поліції було зареєстровано 38 фактів стосовно дітей які пішли від батьків, всіх їх розшукано та повернуто в родини – зазначив начальник Білоцерківського відділу поліції Сергій Возненко.

Олександр Галашевський

Білоцерківський відділ поліції

 ГУ Національної поліції в Київській області

Прочитано 2640 раз
Опубліковано в Події

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

  Сторінки в соц. мережах

Як ви оцінюєте той факт, що до міської ради тепер треба проходити через металеву рамку?

негативно, від кого ховається влада - 66.7%
позитивно, це потрібно для безпеки чиновників - 0%
я туди і так ніколи не ходив - 33.3%
я не розумію навіщо це зробили - 0%

Всього голосів: 3
The voting for this poll has ended

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео