1 серпня використання ProZorro стало обов’язковим для місцевих органів влади

  • Понеділок, серп. 01 2016
  • Автор 

Станом на 28 липня 2016 року Київська область стовідсотково перейшла на нову систему публічних закупівель - всі 1538 розпорядників бюджетних коштів області підключилися до ProZorro.

«Ми повністю виконали план з підключення до ProZorro івсі розпорядники бюджетних коштів вжеможуть здійснювати державні закупівлі у новій системі. Крім того,  за власним бажанням до ProZorro приєдналися ще 122 установ області - отримувачі бюджетних коштів, які також хочуть та мають право проводити закупівлі у цій системі», - сказав перший заступник голови Київської обласної державної адміністрації Лев Парцхаладзе.

серпня Закон України «Про публічні закупівлі» поширився на всі без виключення організації та структури, що мають право оперувати державними коштами. Раніше до системи в обов’язковому порядку були підключені лише центральні органи влади, великі держпідприємства і природні монополісти. 1 серпня використання ProZorro стало обов’язковим також для місцевих органів влади, комунальних підприємств та інших організацій, які використовують кошти платників податків.

«Переконаний, що активне використання нової системи унеможливить корупцію в цій сфері та зробить дії влади прозорішими для громадян», - підсумував Лев Парцхаладзе.

Прочитано 2196 раз
Опубліковано в Події

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

  Сторінки в соц. мережах

Як ви оцінюєте той факт, що до міської ради тепер треба проходити через металеву рамку?

негативно, від кого ховається влада - 66.7%
позитивно, це потрібно для безпеки чиновників - 0%
я туди і так ніколи не ходив - 33.3%
я не розумію навіщо це зробили - 0%

Всього голосів: 3
The voting for this poll has ended

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео