18-річний білоцерківець убив людину за 142 гривні та ліхтарик

  • Четвер, лип. 21 2016
  • Автор 

На Білоцерківщині 18-річний молодик постав перед судом за позбавлення життя 52-річного чоловіка

Білоцерківські поліцейські направили до суду кримінальне провадження щодо заподіяння тілесних ушкоджень, що спричинили смерть місцевого мешканця.

Проведенимдосудовимрозслідуваннямвстановлено, що 6 листопада 2015 року близько 01.00 години 18-річний раніше судимий молодик, перебував на зупинці громадського транспорту поблизу будинку № 214-А по вулиці Сквирське шосе в місті Біла Церква, де помітивши 52-річного чоловіка, який проходив неподалік, підняв із асфальтного покриття гранітний каміньта  наніс ним один цілеспрямований удар у потиличнучастинуголовипенсіонера. Внаслідок 52-річний мешканець міста впав на землю, післячогозловмисникнанісйомуще один удар ногою поголові, відчогопотерпілийвтративсвідомість. Скориставшись безпораднім станом чоловіка,  молодик знявізнього куртку, в якійзнаходилисьгрошовікошти в сумі 142 гривні, ліхтарик, в`язкаключів, та зник з місцяподії.Від отриманих тілесних ушкоджень 52-річний чоловік помер перебуваючи в реанімаційному відділенні міської лікарні.

Працівниками кримінальної поліції було відпрацьовано всіх раніше судимих осіб, які мешкали поблизу місця скоєння вбивства, в ході відпрацювання, вони звернули увагу на нещодавно звільненого з місць позбавлення волі 17-річного місцевого мешканця. В ході проведення з ним попередньогодізнання, було встановлено його причетність до скоєння цього тяжкого злочину. У послідуючому слідством було доведено та зібрано всі необхідні матеріали для подальшої передачі до суду.Слідчимвідділом Білоцерківської поліціїданізлочиникваліфіковано за ч. 4 ст. 187, ч. 2 ст. 121 КК України, а саме : вчиненнярозбою, тобто нападу з метою заволодіння чужим майном, поєднаномуіззаподіянням тяжких тілеснихушкоджень, та умисного тяжкого тілесногоушкодження, щоспричинило смерть потерпілого. До матеріалівкримінальногопровадження, було долучено ряд речовихдоказів, підтверджуючихпричетністьзатриманого до скоєннязлочинів. Наразідосудоверозслідування завершено, справа направлена на розгляд суду.

Білоцерківський відділполіції

 ГУ Національноїполіції в Київській області

Прочитано 2454 раз
Опубліковано в Події

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

  Сторінки в соц. мережах

Як ви оцінюєте той факт, що до міської ради тепер треба проходити через металеву рамку?

негативно, від кого ховається влада - 66.7%
позитивно, це потрібно для безпеки чиновників - 0%
я туди і так ніколи не ходив - 33.3%
я не розумію навіщо це зробили - 0%

Всього голосів: 3
The voting for this poll has ended

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео