Олег Пусков звільнився з посади начальника управління містобудування та архітектури

  • П'ятниця, лип. 08 2016
  • Автор 

Відомий архітектор Олег Пусков, який з січня 2016 року керував управлінням містобудування та архітектури Білоцерківської міської ради за власним бажанням звільнився із займаної посади 8 липня 2016 року. 

 Цю інформацію Олег Пусков підтвердив сайту БЦ News, проте відмовився коментувати своє рішення. 

Нагадаємо, напередодні депутати міської ради дали згоду на звільнення за власним бажанням профільного заступника міського голови Віктора Ярового, який вирішив покинути свою посаду, мотивуючи це тим, що не встигає справлятися з покладеними на нього обов'язками.

Саме Віктор Яровий був профільним керівником Олега Пускова, звільнення відразу двох чиновників у цій сфері викликає низку запитань. 

Нагадаємо, Олег Пусков та Віктор Яровий займалися такими питаннями, як розробка генплану міста, встановлення меж міста, зонування територій, земельні питання. А також на них покладалася розробка єдиного дизайну для всіх МАФів та зупинок міста.

Довідка: Олег Пусков вже працював в управлінні, починаючи з 1994 року. Займав низку посад, включаючи посаду головного художника міста. У 2003 році очолив управління, а в 2007 році звільнився із займаної посади, перейшовши у приватний бізнес. 

Прочитано 3095 раз
Опубліковано в Влада

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео