Нові заступники міського голови Білої Церкви

  • Четвер, лип. 07 2016
  • Автор 

7 липня депутати на позачерговій сесії Білоцерківської міської ради обрали нових заступників міського голови.

Оскільки на сайті міської ради до сих пір немає ні розділу про радників, хоча вони вже пропрацювали більше півроку на своїх посадах, ні біографічної довідки про новообраних кандидатів, наведемо лише основну інформацію про тих, хто став заступником міського голови.

Також нагадаємо, у грудні на своїй першій прес-конференції міський голова Геннадій Дикий запевняв громадськість, що всіх чиновників, у тому числі заступників мера, обиратимуть на конкурсних засадах. Наразі про конкурси у питання обрання замів вже ніхто не згадує.

Отож, Новогребельська Інна Володимирівна стала заступником міського голови з економічних питань. До цього працювала радником міського голови з економічних питань та бухгалтером ПП "Будмаркет", яке перебуває у власності родини міського голови Геннадія Дикого. 

Свірський Максим Сергійович призначений на посаду керуючого справами виконавчого комітету міської ради. До цього виконував обов'язки радника міського голови на громадських засадах. Виходець із Житомира. Працював начальником відділу забезпечення діяльності керівництва Житомирської обласної державної адміністрації. У 2015 році потрапив під перевірку в рамках закону «Про очищення влади». Проте перевірка не була завершена, оскільки Свірський звільнився із займаної посади. На посаді радника міського голови у Білій Церкві опікувався темами iGov, ProZorro та транспортною реформою, яку втілював в життя разом із Костянтином Підпокровним, ще одним вихідцем із Житомира. Потрапив у владу Білої Церкви, ймовірно, за протекцією колишнього народного депутатата від ВО "Батьківщина" Володимира Полочанінова. 

Хмурич Володимир Романович призначений на посаду заступника міського голови з міжнародних зв'язків. Займатиметься впровадженням Стратегії розвитку Білої Церкви, куруючи роботу Агенції стратегічного розвитку Білої Церкви. Людина з оточення бізнесмена та колишнього народного депутатата від Партії регіонів Василя Хмельницького, компанія якого -  Девелоперська група Ukrainian Development Partners - планує збудувати індустріальний парк у Білій Церкві на місці, де раніше збирались будувати сталепрокатний завод. 

Пахольчук Сергій Іванович призначений на посаду заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства. До цього місяць виконував обов'язки начальника УЖКГ. Його брат працює технічним директором ТОВ "Білоцерківвода". Виходець із Донецька. Працював на підприємствах "Вода Донбасу", "Макіївський водоканал", "Донецький міськводоканал" та очолював один із відділів в НКРЕ (нині НКРЕКП, комісія, що встановлює тарифи на комунальні послуги).

Обраний на початку року заступник Віктор Яровий подав у відставку. Він опікувався питаннями меж міста, капітального будівництва та ремонту, земельними питаннями. Валерій Гнатюк залишається на посаді заступника міського голови, щоправда, коло його посадових обов'язків не визначене. Під час сесії на запитання депутатів чим він буде займатися, Геннадій Дикий лише відповів, що куруватиме питання встановлення меж міста, земельні та архітектурні питання, капітальне будівництво та ремонт, власне все те, що й входило в посадові обов'язки Віктора Ярового.

Заступника міського голови з гуманітарних питань до сих пір так і не призначили. Микола Антонюк, який раніше займав цю посаду, став радником міського голови. 

Прочитано 7106 раз
Опубліковано в Влада

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео