Магазин "Наш кріль" пропонує екологічно чисту кролятину за низькими цінами. У подарунок кожному покупцеві - рецепти страв

  • Середа, трав. 18 2016
  • Автор 

Страви із кролика нині в моді, адже це дієтичне м'ясо найкраще засвоюється організмом. Недарма блюда із філе кролика дають навіть немовлятам. Такі страви можна зустріти в ресторані, все частіше приділяє йому увагу і домашня кулінарія. Як же смачно і корисно для здоров’я приготувати кролика?

Рецепти допоможуть вам все зробити правильно. Приготування кролика вимагає дотримання певних правил, головне з яких - промаринувати м'ясо та приготувати соус. Приміром, для того, аби порадувати смаколиком своїх домашніх чи пригостити гостей, можна приготувати кролика у сметані з овочами та прянощами. Це дуже популярний і простий рецепт.

Наш кріль, Біла Церква

Телий салат з печінкою кролика

А який смачний, наваристий і головне дієтичний виходить суп з кролятини! Для цієї страви вам знадобиться тушка кролика, морква, цибуля, картопля, локшина та приправи. Оригінальним вийде і теплий салат з печінкою кролика. Салат виходить смачним і ситним. Він легко готується і красиво виглядає на столі.

А чи коштували ви кролика у пиві? Ще ні? Неодмінно спробуйте! Страва виходить дуже пряною та оригінальною і дійсно стане родзинкою вашого святкового столу! Ще одна відмінне блюдо для пригощання – заливне з кролячих язичків! Язики викладіть у форму для заливного, прикрасьте нарізаними яйцями, морквою, зеленню та обережно залийте злегка охолодженим бульйоном і дайте йому застигнути.

Коронною стравою вашого святкового столу може стати і кроляча печінка у вершках, і плов з м’ясом кролика, і печеня з кролика, і, навіть, така пікантна страва, як кролячі нирки з цибулею!

Наш кріль, Біла Церква

Кролик у пиві

До речі, у м’ясі кролика багато вітамінів, мінеральних речовин та повноцінного білка. Тож ваші страви будуть не лише оригінальні, витончені, але й безумовно корисні.

Ви запитаєте, а де ж самі рецепти, де подробиці? А рецепти ви можете взяти у білоцерківському магазині «Наш кріль», що знаходиться за адресою: вул. Таращанська, 191а. Саме тут продають кролятину, вирощену в Черкаській області на сучасному підприємстві ТОВ «Агроплант». 

Асортимент на будь-який смак: ціла тушка, напівтушка, лопатка, задня частина, пояс, печінка, нирки, серце, суповий набір, голови, легені, окорок, окіст, тушонка. Ціни доступні для всіх верств населення. До речі, магазин працює вже понад місяць і здобув популярність не тільки серед мешканців мікрорайону, але й всього міста. 

Тож дбайте про своє здоров’я, купуйте смачну, екологічну чисту продукцію та тіште своїх рідних і близьких смачними стравами!

Як виглядає магазин та які відгуки у покупців, дивіться на ВІДЕО, а про те, як і де вирощують продукцію, читайте ТУТ

Прочитано 5707 раз
Опубліковано в Громада

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео