27 протоколів склала поліція Білої Церкви за продаж алкоголю без ліцензії

  • Вівторок, трав. 10 2016
  • Автор 

Днями, близько 12. 00 години,в місті Біла Церква, по вулиці П.Коновольця, в приміщенні торгівельного павільйону, який не має статусу закладу ресторанного господарства, продавчиня реалізувала алкогольні напої на розлив, чим порушила п. 22 правил роздрібної торгівлі алкогольними напоями.

На правопорушницю було складено адміністративний протокол за ч. 2 ст. 156 КУпАП (роздрібна або оптова, включаючи імпорт або експорт, торгівля спиртом етиловим, коньячним або плодовим або роздрібна торгівля алкогольними напоями чи тютюновими виробами без наявності ліцензії або без марок акцизного збору чи з підробленими марками цього збору - тягне за собою накладення штрафу від п'ятдесяти до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі та виручки, одержаної від продажу предметів торгівлі).

З початку 2016 року працівниками Білоцерківського відділу поліції було складено 27 адміністративних протоколів за ст. 156  (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами) Кодексу України про адміністративні правопорушення відносно наступних громадян:

В більшості випадках працівники магазинів, павільйонів здійснювали торгівлю горілкою на розлив, де роздрібна торгівлю алкогольними напоями заборонена.

На даний час на розгляді виконавчого комітету Білоцерківської міської ради знаходиться подання начальника Білоцерківського ВП щодо обмеження графіку роботи магазину «ГРАФ» по вул. Леваневського, 73 та магазинку «Катрін» по вул. Славіна, 48

Протягом 2016 року Білоцерківським відділом поліції притягнуто до адміністративної відповідальності за вчинення правопорушення передбаченої ст. 176 КУпАП (зберігання самогону для власного вживання) 56 осіб, вилучено близько десяти літрів самогону, за поточний рік сплачено стягнень на загальну суму 3621 гривня.

Завдяки проведеним профілактичним заходам відбулося зменшення кількості кримінальних правопорушень,  скоєних в стані алкогольного сп’яніння в порівнянні з минулим роком на 7,9 %  (з 38 до 35).

Білоцерківський відділ поліції

 ГУ Національної поліції в Київській області

Прочитано 3079 раз
Опубліковано в Громада

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео