Центр зайнятості пропонує вакансії у Збройних Силах України

  • Середа, бер. 16 2016
  • Автор 

16 березня у приміщенні Білоцерківського міськрайонного центру зайнятості  відбувся міжрайонний ярмарок вакансій та професій «Будуємо кар’єру разом». Його особливістю стало те, що вперше серед 52 роботодавців, які пропонували свої вакансії, були й представники 8 військових частин, що запрошували як чоловіків, так і жінок на службу у Збройні Сили України за контрактом.

ts422

Під час заходу відбулося підписання Меморандуму про співпрацю та взаємодію між Київським обласним центром зайнятості та Київським обласним військовим комісаріатом

Мета такого кроку – якнайширше інформування громадян про службу у Збройних Силах України за контрактом. В урочистому відкритті заходу взяли участь в.о. директора Київського обласного центру зайнятості Денис Дармостук, голова Білоцерківської РДА Вадим Маршалок, міський голова Геннадій Дикий, заступник військового комісара Київського обласного військового комісаріату Юрій Ватрич.

Загалом цього року на військову службу за контрактом планується призвати 1000 осіб з Київської області. Вже 400 осіб відгукнулися  і проходять навчання. «Пропонуються посади рядового складу, а саме: водії, снайпери, сапери, радіотелефоністи, телеграфісти. Кандидату потрібно буде пройти медичну комісію. Вимоги до освіти також є, перевага надається тому, хто має вищу освіту. Проте це не обов’язкова вимога. Жінкам пропонуємо медичну службу, роботи діловодами та радіотелеграфістами», - розповів БЦ News заступник військового комісара Київського обласного військового комісаріату Юрій Ватрич.

Представники військових частин відтепер братимуть участь у всіх ярмарках вакансій

Представники військових частин братимуть участь у всіх ярмарках вакансій Центру зайнятості

Контрактники спершу будуть проходити навчання у спеціалізованому центрі, а вже потім направляються у ту військову частину, де в них є потреба. У подальшому, при проходженні курсів іноземної мови та складанні відповідних іспитів, можлива служба у миротворчих місіях.

Свої вакансії презентували 96 Зенітно-ракетна бригада (м. Васильків), 38 Об’єднаний навчальний центр повітряних сил (м. Васильків), 138 Радіотехнічна бригада (м. Васильків), 72 ОМБР (м. Біла Церква), 1129 Зенітно-ракетний полк (м. Біла Церква), 34 Центр забезпечення пальним (м. Біла Церква), 30 Окрема механізована бригада (м. Н-Волинський), 15 Бригада зв’язку (смт Семиполки).

Офіційна частина заходу, на щастя, була короткою

Офіційна частина заходу

Зарплата у Збройних Силах України нині така: стрілець – старшина отримують від 7000 до 8000 грн., офіцери - від 9000 до 16 000 грн. Кого зацікавить така перспектива, можна звертатися до працівників Білоцерківського міськрайонного центру зайнятості  за більш детальною інформацією.

Також в цей день роботу могли собі віднайти і ті безробітні, які пов’язують свою долю з мирними професіями агронома, лікаря, вчителя та робітничими професіями. Зокрема, ПРАТ «Росава» запрошує чоловіків на вакансії електрогазозварника, вальцювальника, електромонтера, складальника покришок, вулканізатора тощо. Зарплатня від 3600 грн до 7700 грн. Всього на ярмарку працевлаштування за цивільними професіями пропонували свої вакансії 44 роботодавці. Зарплати пропонувалися від 1800 до 5000 грн.

Також в цей день представники 37 цивільних навчальних закладів знайомили майбутніх випускників з професіями, які найбільш затребувані на регіональному ринку праці, аби, після закінчення школи, діти могли свідомо обрати професійну стежину.

Показовий факт: біля представника військового навчального закладу зацікавленої аудиторії було не менше, ніж біля цивільних.  

Прочитано 10686 раз
Опубліковано в Події

Коментарі  

Олександр
0 #1 Олександр 18.03.2017, 05:12
А коли демобілізованим почнуть платити хоч щось?Чи я один такий?

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

  Сторінки в соц. мережах

Як ви оцінюєте той факт, що до міської ради тепер треба проходити через металеву рамку?

негативно, від кого ховається влада - 66.7%
позитивно, це потрібно для безпеки чиновників - 0%
я туди і так ніколи не ходив - 33.3%
я не розумію навіщо це зробили - 0%

Всього голосів: 3
The voting for this poll has ended

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео