"Біла Церква. Завтра" організувала толоку з прибирання берегів Росі

  • Субота, вер. 19 2015
  • Автор 

Громадська ініціатива "Біла Церква. Завтра" організувала толоку з прибирання річки Рось. Вирішили взятися за цю справу невипадково.

На багатьох зустрічах, які проводить Костянтин Єфименко у трудових колективах, мешканці піднімають питання занедбаності міських пляжів, брудної води тощо. Тож активісти громадської ініціативи вирішили організувати прибирання. 

"Біла Церква. Завтра". Толока з прибирання річки Рось

Так проходить чистка берегу від заростей очерету

Цієї суботи толока проходить на пляжі в районі вул. Вокзальна. З минулого четверга там вже працює драглайн, який очистить 140 м пляжу від очерету і наступного літа містяни зможуть насолоджуватися відпочинком біля води, маючи вільний доступ до річки. Також ремонтують і фарбують грибочки, прибирають сухі і аварійні гілки.

 

"Біла Церква. Завтра". Толока з прибирання річки Рось

Всі роботи проводяться коштом громадської ініціативи та силами небайдужих білоцерківців, які відгукнулися на запрошення прибрати береги Росі. 

"Біла Церква. Завтра". Толока з прибирання річки Рось

Наступного тижня планується прибирання Центрального пляжу міста. Приємно, що таку ініціативу активно підтримали і звичайні громадяни, і політичні сили. Зокрема, поруч з нами прибирали активісти "Блоку Петра Порошенка "Солідарність", Сили людей, Самопомочі, Свободи.

Тож чекаємо на вас і наступного тижня, друзі!

Прочитано 3783 раз
Опубліковано в Події

Коментарі  

Саша
+3 #1 Саша 20.09.2015, 13:43
Тупая предвыборная самореклама очередного кандидатишка в меры города. Через две недели все такие инициативы канут в небытие до следующих выборов. Вместе с совестью.
Уважаемый кандидат в меры Константин Ефименко, вопросы грязных городских пляжей решаются двумя простыми способами: работой коммунальных служб города и штрафованием отдыхающих, которые бросают кучи мусора себе под ноги(как например возле деревянного моста) или не решаются вовсе. Вот вы эту проблему не решаете! Вы делаете картинку для новости.
ЗЫ. И уважаемые «свободовцы» у вас же свой кандидат в меры есть, как то нехорошо получается, или вы в одной команде?
Анастасія
+3 #2 Анастасія 21.09.2015, 20:35
Реклама це, чи не реклама, але факт залишається фактом - пляж прибрали, і чим це погано? На рахунок, що когось треба штрафувати, то як ви уявляєте це? Біля кожного відпочивальника поставлять людину, яка буде за кожним слідкувать? ))
Це вже залежить від совісті кожного! Ось реальні дії, що всі зібрались, прибрали пляж, привели в порядок і все одно щось комусь не подобається.

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

  Сторінки в соц. мережах

Як ви оцінюєте той факт, що до міської ради тепер треба проходити через металеву рамку?

негативно, від кого ховається влада - 66.7%
позитивно, це потрібно для безпеки чиновників - 0%
я туди і так ніколи не ходив - 33.3%
я не розумію навіщо це зробили - 0%

Всього голосів: 3
The voting for this poll has ended

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео