Київська область розпочала передачу фортифікаційних споруд військовим

  • П'ятниця, трав. 29 2015
  • Автор 

Київська область вийшла на фінішну пряму в будівництві оборонної лінії, яку регіони за дорученням Президента Петра Порошенка зводять у зоні проведення антитерористичної операції.

Перший заступник голови Київської обласної державної адміністрації Лев Парцхаладзе, який в КОДА відповідає за спорудження оборонних інженерних пунктів, проінспектував будівництво, яке веде Київська область:

«У будівництві фортифікаційних споруд Київська область вийшла на фінішну пряму. Уже змонтовані основні споруди, готовність об'єктів – понад 80 відсотків. Тому вже розпочали передачу в експлуатацію готових пунктів і паралельно доводимо інші об'єкти».

Київська область має побудувати 16 оборонних інженерних споруд. Генеральним підрядником будівництва виступила компанія «Інфробуд».

«Було складно знайти тих, хто б дав техніку і робітників. Компанії боялися відправляти свої машини, будівельники часто відмовлялися їхати. Ситуація в районі будівництва не дуже спокійна, і я справді вдячний тим, хто не побоявся і безпосередньо веде будівництво. Тому поставлене завдання ми виконуємо і робимо це якісно», – зазначив Парцхаладзе.

11008546

10533555

11295580

Прочитано 2940 раз
Опубліковано в Події

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

  Сторінки в соц. мережах

Як ви оцінюєте той факт, що до міської ради тепер треба проходити через металеву рамку?

негативно, від кого ховається влада - 66.7%
позитивно, це потрібно для безпеки чиновників - 0%
я туди і так ніколи не ходив - 33.3%
я не розумію навіщо це зробили - 0%

Всього голосів: 3
The voting for this poll has ended

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео