Лев Парцхаладзе провів зустріч із білоцерківцями

  • П'ятниця, трав. 29 2015
  • Автор 

27 травня перший заступник голови Київської обласної державної адміністрації Лев Парцхаладзе провів особистий прийом громадян у Білій Церкві. На зустріч із представником керівництва області завітали білоцерківці, котрі прагнуть вирішити як загальноміські, так і особисті проблеми.

Зокрема, під час прийому обговорювалася необхідність будівництва об'їзної дороги, оновлення парку тролейбусів, багатьом з яких уже не один десяток років, питання функціонування дошкільного навчального закладу в одному з мікрорайонів міста тощо.

Лев Парцхаладзе обговорив порушені питання з міським головою Василем Савчуком та його заступником, головою Білоцерківської міської орагнізації Партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" Геннадієм Джегуром і запевнив білоцерківців, що жодна із проблем не залишиться поза увагою керівництва області та міста.

Значна кількість звернень громадян стосувалася вирішення проблем, які виникають у процесі оформлення прав власності на землю, тому що деякі райони міста не відзначені на його ідентифікаційній картці. Це надзвичайно складне питання, тому заступник голови Київської обласної державної адміністрації взяв під особистий контроль його вивчення та внесення відповідних змін Головним управлінням Держземагентства області.

Ще один блок проблем, вирішенню яких просили посприяти Льва Парцхаладзе під час прийому громадян, стосувався отримання статусу учасника бойових дій білоцерківцями, котрі були демобілізовані із зони АТО, і виділення їм земельних ділянок. Після вивчення звернень з'ясувалося, що у більшості випадків документи на отримання такого статусу місяцями лежать у військкоматі. Лев Парцхаладзе доручив міському голові розібратися з ситуацією та допомогти бійцям якнайшвидше отримати необхідні посвідчення.

IMG 6190

IMG 6195

IMG 6202

Прочитано 2471 раз
Опубліковано в Влада

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео