У Київській області запрацював «Правовий порадник»

  • Четвер, трав. 21 2015
  • Автор 

Безкоштовні консультації надаватимуть юристи партії «Солідарність».

Закони змінюються так часто, що звичайній людині складно стежити за нововведеннями. А процедури отримання тих чи інших послуг держави – скажімо, оформлення субсидії чи дозволу на зведення будинку – такі заплутані, що ми опускаємо руки і не хочемо навіть починати цієї справи. Коли наші права порушують, ми мовчки терпимо. Бо не знаємо, куди звернутися, як написати скаргу, аби себе захистити, послуги ж адвоката надто дорогі… Щоб громадяни почувалися більш упевнено у спілкуванні з державними органами, знали свої права та за необхідності вміли їх відстояти, у Київській області започаткували проект «Правовий порадник».

Юридичні консультації надаватимуть з широкого спектру питань. Реєстрація прав власності на майно, отримання дозволів на будівництво та введення вже готових об’єктів в експлуатацію, проблеми землевідведення та землекористування, соціальний захист і отримання субсидій, підтримка учасників АТО та їхніх сімей – ось далеко не повний перелік. Допомога правників – абсолютно безкоштовна. Отримати її можна в приймальнях партії «Солідарність», за підтримки якої, власне, і реалізується проект «Правовий порадник».

Адреси партійних офісів, де кваліфіковані юристи надають громадянам безкоштовну допомогу, розміщені на сайті stopcor.kiev.ua

У нашому ж місті ви можете звертатися за адресою: м. Біла Церква, вул. О. Гончара, 1А/42А, ІІ поверх, приймальня партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» або зателефонувати за номером 38-08-00.

Прочитано 2287 раз
Опубліковано в Події
Теги

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

  Сторінки в соц. мережах

Як ви оцінюєте той факт, що до міської ради тепер треба проходити через металеву рамку?

негативно, від кого ховається влада - 66.7%
позитивно, це потрібно для безпеки чиновників - 0%
я туди і так ніколи не ходив - 33.3%
я не розумію навіщо це зробили - 0%

Всього голосів: 3
The voting for this poll has ended

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео