Білоцерківські пожежники рятували кота і гасили дерево

  • Вівторок, трав. 05 2015
  • Автор 

Білоцерківські пожежники врятували кота і бабусю, загасили вагончик, сміття і дерево.

03 травня  о 22:15 до оперативно–диспетчерської служби  Білоцерківського району надійшло повідомлення про те , що в квартирі по проспекту Курсовий перебуває літня жінка яка не відповідає на дзвінки. До місця виклику терміново було направлено рятувальників 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Біла Церква. По прибуттю були проведені роботи по відкриванню вхідних дверей.  В квартирі знаходилась жінка, яка не могла самостійно пересуватися.

01 травня о 19:00 на пункт зв'язку 3-ї ДПРЧ м. Біла Церква надійшло повідомлення про загоряння побутового металевого вагончика по вул. Чкалова. Прибувши на місце виклику рятувальниками було встановлено, що з покрівлі металевого вагончика йде густий дим. Вогнем знищено металевий вагончик. Причини пожежі встановлюються.

30 квітня о 10:40 до оперативно-диспетчерської  служби Білоцерківського району надійшло повідомлення про пожежу за адресою: м. Біла Церква, вул. Шевченка. До місця виклику було направлено рятувальників 3-ДПРЧ ГУ ДСНС України у Київській області. По прибутті було виявлено, що горить дерево. Пожежу було локалізовано о 10:51, а ліквідовано о 10:55. Загиблих та травмованих немає.

30 квітня о 18:05 до оперативно-диспетчерської служби Білоцерківського району надійшло повідомлення про пожежу, яка сталася за адресою: м. Біла Церква, вул. Славіна. До місця виклику було відправлено рятувальників 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини. По прибутті було виявлено, що горить сміття на відкритій території. Завдяки злагодженим діям рятувальників пожежу було локалізовано о 18:44, ліквідовано о 19:28. Внаслідок пожежі було пошкоджено дерев’яний телеграфний стовп. Загиблих та травмованих немає.

29 квітня на пункт зв’язку 3- Державної пожежно-рятувальної частини м. Біла Церква надійшло повідомлення про кота, який п’яту добу не може злізти з дерева.  Мешканці сусідніх будинків не могли  самостійно зняти тварину з дерева декілька днів, тому прийняли рішення викликати службу порятунку. До рятування тварини було задіяні 30-тиметрова автодрабина  та 4 чоловіки особового складу. Завдяки оперативним діям рятувальників тварину було врятовано. Виснаженого кота віддали в руки хазяям.

ГУ ДСНС України у Київській області

Прочитано 2380 раз
Опубліковано в Події

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

  Сторінки в соц. мережах

Як ви оцінюєте той факт, що до міської ради тепер треба проходити через металеву рамку?

негативно, від кого ховається влада - 66.7%
позитивно, це потрібно для безпеки чиновників - 0%
я туди і так ніколи не ходив - 33.3%
я не розумію навіщо це зробили - 0%

Всього голосів: 3
The voting for this poll has ended

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео