Вартість послуг Будинку урочистих подій в Білій Церкві зросте

  • П'ятниця, лют. 27 2015
  • Автор 

Проект регуляторного акту про тарифи на послуги в новій редакції розроблено у зв’язку з гострою необхідністю регулювання діючих з 2014 року тарифів на окремі види платних послуг, що надаються населенню комунальною установою Білоцерківської міської ради Будинок урочистих подій і потребують перегляду до рівня їх собівартості з мінімальною рентабельністю.

Відповідно до ст.7,  13  Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», ст.27 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет Білоцерківської міської ради  повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акту  «Про тарифи на послуги» в новій редакції.

Метою прийняття даного рішення є: встановлення мінімальної вартості надання послуг, що складають мінімальний перелік з урахуванням інтересів населення та фактичних витрат суб’єкта господарської діяльності на їх надання.

З проектом рішення та аналізом впливу зазначеного регуляторного акта можна ознайомитись в мережі Інтернет на офіційному сайті Білоцерківської міської ради та виконавчих органів www.bc-rada.qov.ua та в комунальній установі Білоцерківської міської ради Будинок урочистих подій (вул. Ярослава Мудрого 22, м. Біла Церква) і за тел. 5-30-58.

Термін прийняття зауважень та пропозицій до проекту регуляторного акта становить 1(один) місяць із дня його оприлюднення.

Зауваження та пропозиції щодо проекту регуляторного акта приймаються в друкованому та електронному вигляді протягом місяця з дня оприлюднення  проекту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу  розробником даного проекту за адресою: вул.Ярослава Мудрого 22, м. Біла Церква, КУ БМР  Будинок урочистих подій щоденно з 9.00 до 18.00, крім неділі та понеділка (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ).

За матеріалами сайту Білоцерківської міської ради

P.S. Також планується підвищити вартість ритуальних послуг в Білій Церкві

Прочитано 4992 раз
Опубліковано в Влада
Теги

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео