Сучасні парові швабри для дому

  • Четвер, трав. 27 2021
  • Автор 

Сучасні парові швабри вже встигли оцінити власники дуже примхливого покриття. Ламінат, паркет, а також ковролін та плитка мають деякі вимоги щодо прибирання, а тому спеціалісти рекомендують вибирати сучасні засоби для хатніх справ. До таких потрібно віднести пароочищувачі в Білій Церкві і парові швабри, з якими прибирання стане набагато легше.

Переваги сучасних засобів для прибирання

Щоденні хатні справи та постійні побутові обов'язки щодо підтримки чистоти в домі - не дуже приємне заняття. Особливо в тому випадку, коли приміщення прохідне (наприклад коридор, передпокій чи загальна вітальня). Пил разом із брудом скупчуються в таких кімнатах у першу чергу. Та для полегшення боротьби із забрудненнями/бактеріями виробники винайшли парову швабру - спеціальний пристрій для миття/дезінфекції підлоги.

За допомогою пари та спеціального набору насадок просто усунути будь-які старі/складні плями. При цьому сама процедура займає небагато часу. Також до основних плюсів парової швабри в порівнянні з іншими засобами для будинку треба віднести:

  • універсальність використання. Пар здатен помити підлогу, а також килим та усі види підлогових покриттів;
  • ретельність та висока якість процедури. Усі частинки пари добре проникають в будь-які щілини/тріщини, куди звичайна щітка не зможе потрапити;
  • багатофункціональність засобів. Лише просто змінюючи насадки, ви зможете помити підлогу/меблі/дзеркальні поверхні/вікна/портьєри;
  • економічність завдяки великому набору функцій. Пароочищувачі поєднують функції декількох технічних засобів, а тому не потрібно більше купувати додаткові пристрої чи витрачати гроші на дієві миючі засоби;
  • надійний антибактеріальний захист. Гаряча пара здатна вбити більшість небезпечних бактерій без застосування будь-яких миючих засобів.

par 22

Різновиди пароочисників

Всю техніку з парогенератором можна розділити на 3 основні види:

  • пароочисник, який представляє собою дуже мобільний та компактний прилад, який здатен очистити все за допомогою лише однієї пари. Він здатен продезінфікувати, знезаразити та вимити будь-яку поверхню;
  • швабра, яка являється сучасною варіацією класичного девайсу. Вона здатна очистити поверхню не водою, а тільки парою під тиском;
  • паропилосос - це окремий пристрій, який поєднує опції усіх моделей одразу. Він зможе проводити сухе/вологе миття та подарувати чистоту на більш довгий проміжок часу. Звичайно, його вартість вдвічі дорожче звичайного миючого пилососа, але функціонал дозволяє виконувати роботу в декілька разів швидше та якісніше. А тому кожен користувач сам повинен вирішувати, що краще в його випадку.

Принцип роботи звичайних парових пристроїв дуже простий, адже вони здатні виробляти пар під тиском. Завдяки цьому девайси здатні видалити навіть найстійкіший бруд. А пароочищувачі зможуть навіть боротися проти вапняку, що зазвичай буває не під силу дієвій побутової хімії.

Варто пам'ятати, що звичайна парова швабра розрахована лише на виконання звичайного вологого миття підлоги. А тому перед процедурою варто підмести/пропилососити приміщення. В іншому випадку сухий бруд розмокне і залишить розводи. Як наслідок, проходити все приміщення доведеться по декілька разів. Такий пристрій має посту конструкцію та прихований в корпусі парогенератор. Після заправки його водою, він буде парувати під тиском через підошву.

А от більш сучасні конструкції можуть поєднувати одразу пилосос циклонного типу або потужний електровіник. Це дозволить перед основною процедурою провести додатково сухе прибирання. Більш якісно це зможуть зробити швабри з пилососом. Вони здатні підняти в мішок не тільки усе велике сміття, але й пил. При цьому виробники пропонують безліч варіантів моделей на будь-який смак та бюджет, отож обрати девайс зможе кожен, орієнтуючись на свої смаки та фінансові можливості.


Стаття створена за матеріалами сайту Закупка.

Прочитано 1387 раз
Опубліковано в Громада

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео