Розпочато обговорення спорудження храму у сквері "Скорботна мати"

  • Середа, лип. 12 2017
  • Автор 

Білоцерківська міська рада запрошує представників територіальної громади, суб'єктів господарювання, їх об'єднань, наукових установ та консультативно-дорадчих органів міста Біла Церква для участі в громадських слуханнях по розгляду містобудівної документації "Детальний план  частини території м. Біла Церква по вул. Миру, в р-ні перехрестя з вул. В’ячеслава Чорновола на будівництво храму парафії Архангела Гавриїла Української православної церкви Київського патріархату".

Проект містобудівної документації розроблений ПНТП  «ЕФЕКТ» на підставі рішення Білоцерківської міської ради від 27 квітня 2017 року.

Зауваження та пропозиції ви можете надавати у письмовому вигляді до управління містобудування та архітектури Білоцерківської міської ради з 7 липня 2017 року до 7 серпня 2017 року за адресою: 09117, м. Біла Церква, бул. Олександрійський, 75 прим. 134 (колишній бул. 50-річчя Перемоги), вказавши свої ім'я та по батькові, місце проживання та поставивши особистий підпис.

Презентація проекту відбудеться 27 липня 2017 року о 16-00 годині у приміщенні управління містобудування та архітектури Білоцерківської міської ради.

За матеріалами сайту Білоцерківської міської ради

Прочитано 4861 раз
Опубліковано в Громада

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео