Чи потрібна реконструкція бульвару Михайла Грушевського?

  • П'ятниця, лип. 07 2017
  • Автор 

На сайті Білоцерківської міської ради можна проголосувати за те, чи потрібна реконструкція бульвару Михайла Грушевського (колишній Першотравневий бульвар). Містян просять визначитися з цим питанням до 11 липня.

Нагадаємо, щодо цієї реконструкції виникли суперечки підприємців, чиї кіоски знаходяться на початку бульвару, і міської влади. Підприємці просять надати їм альтернативні ділянки, у разі проведення реконструкції, а не просто демонтувати їх кіоски, позбавивши можливості працювати самим та надавати робочі місця жителям міста. 

На зустрічі міського голови з представниками малого бізнесу 4 липня, в тому числі, обговорювалося питання реконструкції бульвару Грушевського. Проектом якого передбачено будівництво пішохідної та велосипедної доріжки, встановлення ліхтарів зовнішнього освітлення, лавок для відпочинку, арт-об’єктів, спортивних, дитячих зон та інших елементів благоустрою і не передбачені місця для торгових павільйонів (МАФів). Реалізація проекту буде відбуватися поетапно і розрахована на декілька років. Як контраргумент, власники МАФів, які зараз розміщені на бульварі Грушевського, заявили, що можливо жителі проти реконструкції бульвару. 

Тож питання реконструкції винесли на голосування, яке триватиме до 11 липня.

Нагадаємо, на розробку проектно-кошторисної документації для реконструкції бульвару з міського бюджету цього року виділено 700 тис. грн. Вартість реконструкції орієнтовно 6-7 млн. грн. Коли вона розпочнеться, невідомо. Також на бульварі Михайла Грушевського знаходиться магазин "Будмаркет", який належить родині міського голови. Можливо, саме цим визначено пріорітетність реконструкції вулиці, яка точно не належить до туристичних об'єктів міста та не входить до переліку центральних вулиць і площ міста.

Проголосувати можна ТУТ

Ознайомитися з проектом реконструкції можна ТУТ

Прочитано 4768 раз
Опубліковано в Громада

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео