Як учаснику АТО долучитися до програми реабілітації

  • Понеділок, серп. 08 2016
  • Автор 

Управління соціального захисту населення Білоцерківської міської ради інформує: у липні поточного року Всеукраїнське громадське об`єднання «Національна Асамблея інвалідів України» та Офіс Агенції НАТО з підтримки і постачання (NSPA) в Україні за підтримки Міністерства молоді та спорту України започатковують проведення Програми активної реабілітації учасників антитерористичної операції «Повернення до життя».

Метою проведення програми є повернення до активного життя у суспільстві звільнених військовослужбовців і персоналу сектору безпеки і оборони України, що постраждали внаслідок проведення антитерористичної операції на сході України.

Учасником програми активної реабілітації учасників антитерористичної операції «Повернення до життя» можуть бути учасники бойових дій в зоні АТО, які мають порушення опорно-рухового апарату, в т.ч. ампутація кінцівок, порушення зору, слуху, травм хребта з ураженням спинного мозку, черепно-мозкові травми та які не мають відкритих ран та суворих протипоказань до фізичних навантажень.

За детальною інформацією звертатися до відділу по соцобслуговуванню пенсіонерів, інвалідів та малозабезпечених громадян управління соціального захисту населення Білоцерківської міської ради за адресою: м. Біла Церква, вул. Я. Мудрого, 2,  3 поверх, кім. 305. (тел. для довідок 5-22-71).

В.о. начальника управління 

соціального захисту населення Т.О.Велігорська

           Білоцерківської міської ради

Прочитано 1965 раз
Опубліковано в Громада

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео