Як учаснику АТО отримати нову професію чи підвищити кваліфікацію

  • Понеділок, серп. 01 2016
  • Автор 

Відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів із соціальної та професійної адаптації учасників АТО (крім військовослужбовців, звільнених у запас або відставку), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 31 березня 2015 р. № 179 учасники антитерористичної операції мають можливість пройти навчання, перенавчання або підвищення кваліфікації за рахунок коштів державного бюджету.

Для отримання послуг соціальної і професійної адаптації учасники антитерористичної операції мають звернутися до управління соціального захисту населення Білоцерківської міської ради із заявою та необхідним пакетом документів, а саме:

• копією посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни;

• копією документу, що підтверджує безпосереднє залучення особи до виконання завдань антитерористичної операції в районах її проведення.

За детальною інформацією звертатися до відділу по соцобслуговуванню пенсіонерів, інвалідів та малозабезпечених громадян управління соціального захисту населення Білоцерківської міської ради за адресою: м. Біла Церква, вул. Я. Мудрого, 2,  3 поверх, кім. 305. (тел. для довідок 5-22-71).

Управління  соціального захисту населення Білоцерківської міської ради  

Прочитано 3950 раз
Опубліковано в Громада

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео