У Білій Церкві відтепер можна купити екологічно чисту продукцію з кролятини

  • П'ятниця, квіт. 15 2016
  • Автор 

Усе найкраще – білоцерківцям. Сучасна кроляча ферма ТОВ "Агроплант" з села Юрківка (Черкаська обл), відкрила магазин дієтичного м’яса «Наш кріль». Розташований він за адресою: вул. Таращанська 191/А. На покупців чекає широкий асортимент екологічно чистої продукції з м'яса кроликів, субпродукти та різні вироби з кролятини.

М'ясо кролика – унікальне. Воно засвоюється більше ніж на 90%, майже не має жирів та холестерину і на відміну від м’яса інших тварин, містить найбільше вітамінів. Особливістю є те, що м'ясо не викликає алергії та вважається дієтичним – його можна їсти майбутнім та годуючим мамам, людям з порушенням обміну речовин, подагрою та захворюваннями шлунково-кишкового тракту, дітям з 8 місяців.

Біла Церква, магазин "Наш кріль", Таращанська, 191а

Найбільше споживання м’яса кролика спостерігається в країнах Європи. Зауважимо, що регулярне споживання м’яса кролика зменшує ризик серцевих нападів, атеросклерозу. Середня тривалість життя людей в країнах, де активно вживають м'ясо кроликів, вища на 4-9 років. 

Біла Церква, магазин "Наш кріль"

М'ясо кролика – незамінний компонент «їжі довголіття», бо не накопичує важких металів та сприяє виведенню з організму радіації. "Ми будували ферму з огляду на перспективу вступу України до Європейського Союзу, – розповідає Олександр Мордач, керівник ТОВ «Агроплант». – Тому у нас лише сучасне обладнання, високий рівень біобезпеки, нові технології вирощування кролів та переробки продукції. Для розведення вибрали гібрид НУІА французької селекції. Це одна з кращих порід кролика в світі. Ми ретельно підходимо до процесу годівлі. Кролики – це так звані «лабораторні» тварини. Тому харчування має бути екологічно чистим і, як кажуть, «без хімії». Ми готуємо комбікорм з люцерни та зернових культур. Натуральний корм, чиста вода та європейські технології дозволяють нам гарантувати високу якість нашої продукції. Сьогодні ми відкрили черговий магазин мережі «Наш кріль», де пропонуємо білоцерківцям широкий асортимент продукції. Уся крольчатина вирощена на нашій фермі і ми гарантуємо європейську якість кожної тушки".

Біла Церква, магазин "Наш кріль", Таращанська, 191а

У білоцерківському магазині «Наш кріль» продають кролятину, вирощену в Уманському районі на сучасному підприємстві. Асортимент на будь-який смак: ціла тушка, напівтушка, лопатка, задня частина, пояс, печінка, нирки, серце, суповий набір, голови, легені, окорок, окіст, тушонка. Ціни - доступні для всіх верств населення.

Подивіться на ВІДЕО, як виглядає магазин та що думають про продукцію перші покупці

Завітайте до магазину та переконайтесь у якості продукції! Смачного! 

Прочитано 5521 раз
Опубліковано в Громада

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео