У Білій Церкві відсутня черга на влаштування дітей у садочок

  • Понеділок, квіт. 20 2015
  • Автор 

Розпочалася комплектація дошкільних навчальних закладів і формування нових груп на 2015/2016 навчальний рік.

Ураховуючи потреби громадян міста, з метою урегулювання питання щодо доступності та наповнюваності дошкільних закладів міста функціонують територіальні комісії управління освіти і науки Білоцерківської міської ради з влаштування дітей у дошкільні заклади, що гарантує доступність для кожного громадянина освітніх послуг, які надаються мережею комунальних дошкільних закладів міста.

Спеціалісти управління освіти і науки централізовано вирішують питання зарахування дитини до дошкільного закладу, який відповідатиме вимогам батьків. При формуванні нових груп ураховується фактична відвідуваність закладу та потужність групових приміщень.

Прийом громадян здійснюється з 9.00 до 17.00 (перерва з 13.00 до 14.00) (графік є у кожному ДНЗ).
Для отримання направлення в дошкільний заклад батькам дитини або особам, як їх заміняють, необхідно надати оригінал свідоцтва про народження дитини і власноруч написану заяву.

Таким чином, забезпечено необхідні умови для унеможливлення ство¬рення черги, якої, між іншим, в освітній системі Білої Церкви, на відміну від інших міст і районів не лише Київської області, ніколи не було.
Кількість дітей, які були прийняті до дошкільних навчальних закладів у 2014 році, – 2727 ( у тому числі віком до 3 років – 1254). Фактів невмотивованих відмов у влаштуванні дитини до обраного батьками дошкільного закладу не було.
Цього року прощаються з дошкільними закладами близько 2 тисяч дітей і вступають до першого класу. Таку ж кількість дітей буде прийнято в заклади у 2015 році.

Графік комплектування дошкільних навчальних закладів на 2015/2016 навчальний рік

Графік комплектування дошкільних  навчальних закладів на  2015/2016 навчальний рік 

Прочитано 4147 раз
Опубліковано в Громада

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео