КП "Білоцерківтепломережа" пропонує підвищити вартість опалення

  • Четвер, лист. 08 2018
  • Автор 

7 листопада в актовому залі КП БМР «БЦТМ» відбулося відкрите обговорення проекту тарифів на теплову енергію для всіх категорій споживачів приблизно на 22%.

Процедури передбачено, що зміна тарифів може проводитись за обставин, що впливають або можуть вплинути на результати діяльності ліцензіата в період регулювання. Сюди входить і збільшення або зменшення податків і зборів, мінімальної заробітної плати, орендної плати та амортизаційних відрахувань, втрат підприємств, що виникають протягом періоду розгляду розрахунків тарифів, встановлення та їх оприлюднення, підвищення або зниження цін і тарифів на паливно-енергетичні та інші матеріальні ресурси тощо.

Як відомо, з 1 листопада ціна природного газу встановлена для всіх категорій споживачів на рівні 8981 грн. за тис. куб м. Відтак, під час обговорення було запропоновано підвищити тарифи на опалення:

  • з 1301, 76 грн за 1 Гкал до 1665,12 грн за 1 Гкал
  • з 33, 29 грн за кв м до 48,61 грн за кв м

Саме такі пропозиції будуть винесені на розгляд Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг. Тільки після рішення комісії, вони вступлять в дію у вказаному чи іншому розмірі. Про що БЦ News обов'язково повідомить читачів.

За матеріалами сайту КП БМР "Білоцерківтепломережа"

Прочитано 4978 раз
Опубліковано в ЖКГ

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

  Сторінки в соц. мережах

Чи добре прибирається місто від снігу?

так, добре - 0%
ні, сніг прибирають тільки на центральних вулицях - 50%
а навіщо його прибирати - 50%
мені все одно - 0%

Всього голосів: 2
The voting for this poll has ended

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео