Вартість проїзду у маршрутках хочуть підвищити до 6 грн

  • Четвер, бер. 11 2021
  • Автор 

10 березня у Білій Церкві відбулося публічне обговорення проєкту рішення виконавчого комітету «Про тариф на послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування».

Обговорення було ініційоване з метою приведення у відповідність розміру тарифу на послуги з перевезення на автобусних маршрутах загального користування економічно обґрунтованим витратам, зважаючи на зростання вартості матеріальних ресурсів, паливно-мастильних матеріалів, розміру мінімальної заробітної плати, з метою збереження діючої маршрутної мережі та задоволення потреб громадян у доступних, якісних і безпечних перевезеннях та розглянувши листи від ТОВ «Трансіті», ТОВ «Епітранс» та ТОВ «Білоцерківський автобусний парк». 

Представники перевізників міста наголосили на необхідності зміни тарифу на перевезення у зв’язку із зростанням цін на витратні матеріали та обслуговування рухомого складу та задля коректного дотримання інвестиційних зобов’язань.

Після обговорення, було вирішено рекомендувати  винести на  розгляд виконавчого комітету Білоцерківської міської ради  проєкт  рішення, яким передбачається встановити тариф на послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування у розмірі 6,00 грн.

Нагадаємо, 27 січня 2021 року на засіданні виконкому прийнято рішення про відтермінування вимоги оновити тарнспорті засоби для перевізників на 1 рік.

Прочитано 376 раз
Опубліковано в Економіка

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

  Сторінки в соц. мережах

Курс валют предоставлен сайтом kurs.com.ua

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео