Комунальні підприємства просять фінансову допомогу з бюджету

  • Вівторок, січ. 12 2021
  • Автор 

12 січня на засіданні комісії БМР було підтримано клопотання комунальних підприємств БМР про надання їм коштів з міського бюджету для поповнення статутного капіталу, оплати електроенергії тощо.

Зокрема, комісія розглянула:

- лист-звернення КЗ БМР «Білоцерківський міський будинок органної та камерної музики» щодо можливості виділення безповоротної фінансової допомоги в розмірі 1, 8 млн грн, для виплати заробітної плати в розмірі 1, 3 млн грн, нарахувань на заробітну плату в розмірі 305 тис. грн та на оплату теплопостачання 197 500 грн.

- листи-звернення КП БМР «Муніципальна варта» щодо виділення коштів у сумі 3, 2 млн грн на фінансування «Програми забезпечення діяльності комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Муніципальна варта» на 2019-2021 роки» та 651 тис. грн на придбання автомобіля.

- лист-звернення КП БМР «Муніципальне шляхово-експлуатаційне управління» про виділення коштів на поточний ремонт та утримання мереж вуличного освітлення в розмірі 14 000 тис. грн. та 3, 7 млн грн на закупівлю автопідйомника, автогідропідіймача, трактора з навісним обладнанням.

лист-звернення КП БМР «Спецкомбінат з надання ритуальних послуг» про виділення коштів у сумі 3, 9 млн грн на капітальний ремонт покрівлі адміністративного будинку, утеплення стін, заміна дверей та вікон, купівлю пасажирського мікроавтобуса  та трактора з відвалом для прибирання снігу. Також просять 600 тис. грн на придбання контейнерів для збору сміття на кладовищах.

- лист-звернення КП БМР «Льодовий стадіон» про можливість виділення коштів для оплати електроенергії в розмірі 1, 9 млн грн та для оплати заробітної плати та нарахувань на неї в розмірі 547,8 тис. грн.

- лист-звернення КП БМР «Білоцерківський парк культури та відпочинку ім. Т.Г.Шевченка» про можливість виділення коштів для недопущення неплатоспроможності підприємства в розмірі 1, 5 млн грн.

- лист-звернення КП БМР «Міськреклама» про можливість виділення коштів на поповнення статутного капіталу в розмірі 300 тис. грн.

- лист-звернення КП БМР «Підприємство готельного господарства» про можливість виділення коштів для облаштування пожежної сигналізації в розмірі 1 014,95 тис. грн.

Комісія вирішила підтримати клопотання:

- щодо фінансування КЗ БМР «Білоцерківський міський будинок органної та камерної музики» в розмірі 1, 8 млн грн.

- щодо фінансування КП БМР «Муніципальна варта» на фінансування Програми забезпечення діяльності підприємства на 2019-2021 роки в розмірі 2, 8 млн грн.

- щодо фінансування в межах передбачених видатків КП БМР «Муніципальне шляхово-експлуатаційне управління» щодо виділення коштів в розмірі 17, 7 млн грн.

- щодо фінансуванняв межах передбачених видатків КП БМР «Спецкомбінат з надання ритуальних послуг» на спецтехніку (трактор з відвалом для прибирання снігу) в розмірі 1 000,0 тис. грн.

- щодо фінансування в межах передбачених видатків КЗ БМР "Льодовий стадіон" для оплати електричної енергії в розмірі 1, 9 млн грн. та оплати заробітної плати та нарахувань на неї в розмірі 547 800 грн.

Інші підприємства - не підтримали. 

Прочитано 1000 раз
Опубліковано в Економіка

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

  Сторінки в соц. мережах

Курс валют предоставлен сайтом kurs.com.ua

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео