Центри обслуговування платників змінюють режим роботи

  • Вівторок, бер. 24 2020
  • Автор 

У зв’язку із попередженням інфікування і поширення вірусних інфекцій Білоцерківське управління ГУ ДПС у Київській області наполегливо рекомендує платникамутриматися від відвідування центрів обслуговування платників без нагальної потреби! Особливо, якщо проблему, з якою ви збираєтеся звернутися до ЦОП, можливо вирішити дистанційно (он-лайн або поштою).

Якщо ж причина звернення невідкладна і потребує обов’язкового відвідування ЦОП, просимо вас дотримуватись рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України щодо зменшення впливу та передачі гострих респіраторних вірусних інфекцій:

  • по можливості користуватися захисною маскою та дезінфікуючими засобами;
  • не створювати скупчення людей у ЦОП. Пам’ятайте про необхідність дотримання безпечної відстані між людьми (щонайменше 1,5 метри);
  • уникайте контакту з усіма, хто має гарячку та кашель.

ВАЖЛИВО: якщо ви маєте симптоми ГРВІ (підвищена температура тіла, кашель, утруднене дихання тощо), нещодавно контактували з хворими на COVID-19 або перебували у країнах, в яких виявлено випадки зараження населення коронавірусом, просимо вас залишитися вдома та утриматися від відвідування ЦОП!

На період карантину режим роботи ЦОП змінюється, а саме:

- ЦОП Білоцерківської ДПІ з 10 год. 00 хв. до 16 год. 00 хв. з обідньою перервою з 13 год. 00 хв. до 13 год. 45 хв. та з технічними перервами для санітарної обробки щогодини на 10-15 хв.

- ЦОП Володарської, Рокитнянської, Сквирської, Ставищенської, Таращанської та Тетіївської ДПІ з 10 год. 00 хв. до 13 год. 00 хв. та з технічними перервами для санітарної обробки щогодини на 10-15 хв.

Крім того, працівники Контакт-центу ДПС України, які надають інформацію платникам податків з питань стану обробки електронної звітності та інших електронних сервісів за номером телефону 0800-501-007 (напрямок 0), будуть працювати на період карантину з 10 год. 00 хв. до 17 год. 00 хв. в черговому режимі.

Також, звертаємося з проханням до платників податків зменшити надходження паперових документів та користуватись засобами електронного зв’язку та поштою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кампанія декларування доходів продовжена до 1 липня

За допомогою меню «Листування з ДПС» приватної частини Електронного кабінету, платники податків мають можливість надіслати лист (запит, звернення тощо) до відповідного органу ДПС у форматі pdf (обмеження 2 МБ).

Заздалегідь просимо з розумінням поставитись до ситуації, що склалася, і приносимо вибачення за можливі незручності! Будьте свідомими та зайвий раз не наражайте на небезпеку себе та оточуючих!

Білоцерківське управління

ГУ ДПС у Київській області

Прочитано 1475 раз
Опубліковано в Економіка

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

  Сторінки в соц. мережах

Курс валют предоставлен сайтом kurs.com.ua

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео