Надходження до місцевих бюджетів перевищили план на 100 млн грн

  • Понеділок, квіт. 15 2019
  • Автор 

Платники Білоцерківського управління ГУ ДФС у Київській області протягом січня-березня поточного року перерахували у місцеві бюджети понад 507 млн. гривень. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року додаткові надходження склали  100,7 млн. гривень.

За словами начальника Білоцерківського управління Павла Козирєва домінуючим у формуванні місцевого бюджету протягом 2019 року залишається податок з доходів фізичних осіб. Наразі його надходження склали понад 326 млн. гривень, що становить 64% загальної суми надходжень. Цей податок є найбільшим за обсягом джерелом наповнення дохідної частини місцевого бюджету, надходження від якого є фінансово вагомими для розвитку місцевої громади та держави в цілому. Суб’єкти господарювання фізичні та юридичні особи – платники єдиного податку поповнили місцеві скарбнички на 95 млн. гривень. Це на 17 млн. гривень перевищує минулорічні надходження. У порівнянні з минулим роком більш як на 6 млн. гривень збільшились надходження з плати за землю і за поточний рік склали понад 43 млн. гривень.

Стабільні надходження до місцевих бюджетів Білоцерківського регіону, надають можливість органам місцевого самоврядування своєчасно фінансувати соціальну сферу та виконувати основні функції та завдання.

Білоцерківське управління

ГУ  ДФС у Київській області

Прочитано 928 раз
Опубліковано в Економіка

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

  Сторінки в соц. мережах

Курс валют предоставлен сайтом kurs.com.ua

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео