Розроблено нову схему розташування МАФів у Білій Церкві

  • Вівторок, груд. 12 2017
  • Автор 

На сьогоднішній день в місті Біла Церква схема розміщення малих архітектурних форм, затверджена в 2010 році, є застарілою.

Вона потребує приведенню у відповідність до норм чинного законодавства, положень Генерального плану міста Біла Церква, затвердженого рішенням Білоцерківської міської ради, Історико-архітектурного опорного плану, проекту визначення зон охорони пам’яток та межі і режимів використання історичних ареалів м. Біла Церква Київської області та потребує прийняття нового  нормативно - правового акту, яким визначаються місця розташування тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності з урахуванням вимог будівельних, санітарно-гігієнічних норм, а також існуючих містобудівних обмежень, вимог щодо охорони навколишнього природного середовища  та раціонального використання територій, охорони історико-культурної спадщини, земельно-господарського устрою.

Крім того, розміщення суб’єктами господарювання тимчасових споруд, що мають різний зовнішній вигляд, негативно впливає на естетичний вигляд міста Біла Церква  в цілому. 

Тож на сайті Білоцерківської міської ради в розділі "Актуально" опублікований проект комплексної схеми розташування тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Біла Церква.

З проектом рішення та аналізом впливу зазначеного регуляторного акта  можна ознайомитися в мережі Інтернет на офіційному сайті Білоцерківської міської ради  https://new.bc-rada.gov.ua/  та в управлінні містобудування та архітектури Білоцерківської міської ради (тел. 5-59-18).

Термін прийняття зауважень та пропозицій до проекту регуляторного акта становить 1 (один) місяць з дня його оприлюднення.

Зауваження  та пропозиції  щодо проекту регуляторного акта приймаються в друкованому та електронному вигляді протягом місяця з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу розробником даного проекту за адресою: м. Біла Церква, бул. Олександрійський, 75, прим. 134, каб. № 11, управління містобудування та архітектури Білоцерківської міської ради з 9-00  до 18-00, крім суботи та неділі.

Прочитано 1796 раз
Опубліковано в Економіка

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

  Сторінки в соц. мережах

Курс валют предоставлен сайтом kurs.com.ua

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео