Фізична особа, яка переобладнала автомобіль на газ, має право на податкову знижку

  • Понеділок, лип. 31 2017
  • Автор 

Білоцерківська ОДПІ ГУ ДФС у Київській області нагадує, що  фізичним особам, які переобладнали транспортний засіб та використовують біопаливо (біоетанол, біодизель, стиснутий або скраплений газ та інші види біопалива) та хочуть скористатися правом на податкову знижку, слід подати документи, які підтверджують витрати, здійснені для переобладнання транспортного засобу, сертифікат відповідності для транспортного засобу, що був переобладнаний, та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу (технічний паспорт).

Звертаємо увагу, що до податкової знижки включаються фактично здійснені протягом звітного податкового року платником податку витрати, підтверджені відповідними платіжними та розрахунковими документами, зокрема, квитанціями, фіскальними або товарними чеками, прибутковими касовими ордерами, копіями договорів, що ідентифікують продавця товарів (робіт, послуг) і їх покупця (отримувача). У зазначених документах обов’язково повинно бути відображено вартість таких товарів (робіт, послуг) і строк їх продажу (виконання, надання) (п.п.166.2.1 п.166.2 ст.166 ПКУ).

Граничний термін подання декларації для реалізації права на податкову знижку за 2016 рік – 29 грудня 2017 року. Декларацію про майновий стан і доходи платники податку подають до податкової інспекції за місцем податкової адреси (реєстрації). Право на отримання податкової знижки у 2017 році щодо витрат, понесених у 2016 році, на наступний рік не переноситься.

Довідкову інформацію можна отримати за телефоном 39-11-71 або  в Центрах обслуговування платників за місцем проживання. Адреси Центрів обслуговування платників Білоцерківської ОДПІ ГУ ДФС у Київській області: м. Біла Церква,  бул. Олександрійський, 12; м. Богуслав, вул. Будівельна, 1 смт. Володарка, вул. Кооперативна, 13, м. Кагарлик, пл. Незалежності, 1 м. Миронівка,  вул. Соборності, 52 смт. Рокитне,  вул. Радянська,2 м. Сквира,  вул. Богачевського, 20 смт. Ставище,  вул. Генерала Кравченка,1 м. Тараща,  вул. Шевченка, 28 м. Тетіїв,  вул. Цвіткова, 22. Графік роботи Центрів обслуговування платників: понеділок – четвер: з 9 год.00 хв. до 18 год. 00 хв., п’ятниця: з 9 год.00 хв. до 16 год. 45 хв., перерва: з 13 год.00 хв. до 13 год. 45 хв., субота: з 9 год.00 хв. до 13 год. 00 хв., неділя – вихідний.

Білоцерківська ОДПІ

Прочитано 6113 раз
Опубліковано в Економіка

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

  Сторінки в соц. мережах

Курс валют предоставлен сайтом kurs.com.ua

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео