Доходи місцевих бюджетів значно зросли

  • П'ятниця, груд. 16 2016
  • Автор 

З початку поточного року до місцевих бюджетів платниками Білоцерківського регіону сплачено 1,4 млрд. гривень податків, що на 371,8 млн. гривень більше, ніж у минулому році.

Так, за січень-листопад 2016 року надійшло податку з доходів громадян в сумі 801,8 млн. гривень, що на 235,5 млн. гривень більше минулорічних надходжень.

Надходження від акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів за звітний період склали 129,4 млн. гривень, що на 21,4 млн. гривень більше, ніж у минулому році.

Наступним вагомим джерелом надходжень до місцевих скарбничок є єдиний податок, якого з початку року  надійшло в сумі 228,4 млн. гривень,  що на 63,8 млн. гривень більше, ніж минулоріч.

Обсяги надходжень плати за землю у звітному періоді становить 160,7 млн. гривень, що на 41,0 млн. гривень більше, ніж у минулому році.

Вчасно наповнені місцеві бюджети – це додаткові кошти на соціальні виплати, розвиток інфраструктури, освітні та культурні програми. Кожен, хто свідомо та відповідально сплачує податки, має розуміти, що допомагає розвивати рідне місто, селище, район. 

Білоцерківська ОДПІ

Прочитано 1465 раз
Опубліковано в Економіка

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

  Сторінки в соц. мережах

Курс валют предоставлен сайтом kurs.com.ua

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео