Міська влада вирішила скоротити витрати на створення велодоріжок у Білій Церкві

  • Вівторок, квіт. 05 2016
  • Автор 

Якщо у першому варіанті бюджету розвитку планувалось на це витрати 2, 5 млн. грн., то у другому варіанті ця сума скоротилася до 1, 3 млн. грн.

Спершу планувалося реконструювати дороги з розміщення велосипедних доріжок та смуг в межах вул. Леваневського – вул. Гайок (І черга: ПК «Росава» - пл. Соборна за 500 тис. грн. та ІІ черга: пл. Соборна – Дендропарк за 1 млн. грн.) А також реконструювати тротуари з розміщення велосипедних доріжок по лівому березі р. Рось від р. Протока до дендропарку «Олександрія» за 1 млн. грн.

Тепер лише реконструюють алею Олександрійського бульвару  від перехрестя вул. Б. Хмельницького та Олександрійського бульвару до вул. Водопійна (1, 2 млн. грн.) та від вул. Водопійна  до дендропарку Олександрія (100 тис. грн.) Саме там і буде велосипедна доріжка.

Натомість з’явилися нові плани. Так за 1, 2 млн. грн. планують будівництво пішохідної доріжки вздовж лівого берегу р. Рось від пл. Соборна до дендропарку «Олександрія» та за 50 тис. грн. від р. Протока до пл. Соборна. 

Тому прихильники велоспорту збираються провести з цього приводу прес-конференцію:

velo1

 

Прочитано 1545 раз
Опубліковано в Економіка

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

  Сторінки в соц. мережах

Курс валют предоставлен сайтом kurs.com.ua

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео