Нове кафе «Panda-Pizza» запрошує на смачну піцу і комфортний відпочинок

  • Четвер, лип. 28 2016
  • Автор 

У Білій Церкві на Заріччі відкрилася нова піцерія «Panda-Pizza». Тут на ваш вибір запропонують як класичні види цієї духмяної італійської національної страви, так і вироби за фірмовими рецептами. Всього заклад пропонує 12 піц з різноманітними начинками: сиром моцареллою, грибами, салямі, помідорами, беконом, курячою копченою грудинкою, оливками, кукурудзою, мисливськими ковбасками, брокколі, сиром пармезан і чедер тощо.

Особливою популярністю у спекотну пору користуються піца «Наполі» з білим грибним соусом та піца «Вегетаріано» з баклажанами, помідором, цибулею, базиліком, грибами, брокколі, оливками, зеленню та сиром моцарелла. Все це присмачене червоним соусом. Варто зазначити, що для кожної піци тісто виготовляється власноруч за власними рецептами, тобто воно завжди свіже, пухке і смачне!

Panda-Pizza

Zames?! Що це значить - вам розкажуть у піцерії!

Окрім піци вам запропонують охолоджені напої, соки «Сандора», кілька видів львівського пива, сидр Somersby,молочні коктейлі та морозиво з фруктовими смаками. Незабаром у меню закладу з’являться салати, картопля-фрі, млинці з різноманітними начинками.

А для шанувальників скуштувати пива у прохолодному приміщенні власники піцерії готують сюрприз у вигляді екзотичних італійських закусок: борошняні, картопляні та рисові кульки з часничним соусом.

dytkut

Ось такий куточок для дітей

Панда-піца, Біла Церква, кафе

А ще у піцерії можна весело відсвяткувати дитячий день народження 

Загалом кафе буде цікавим для сімейного та молодіжного відпочинку. Тут також є куточок для дитини. І поки дорослі насолоджуються смачними піцами, діти можуть розфарбувати книжку чи скласти пазл. Більше того власники піцерії потурбувалися і про звукове та візуальне супроводження відпочинку. «Panda-Pizza» вигідно відрізняється від інших закладів тим, що тут вам не доведеться слухати набридливі музичні телеканали і котре передивлятися кліпи чи споглядати показ мод. Навпаки, до вашої уваги  - документальні фільми про найпотаємніші чи незвідані куточки нашої планети, такі як фільм «Дім», результат спільної праці всесвітньо відомого фотографа дикої природи Яна Артюса-Бертрана й режисера Люка Бессона.

Panda-Pizza

У планах закладу  - студентське меню, адже поруч знаходяться студентські гуртожитки. Та й ціни на страви у піцерії демократичні, адже послуги закладу розраховані на широке споживацьке коло.

Знайти нову піцерію на Заріччі дуже просто. Вона знаходиться поруч з базаром та кафе «Золота нива» за адресою: вул. Героїв Чорнобиля, 5а. Дістатися можна маршрутками №3, 6, 14, 15, 17. Огороджена піцерія різнокольоровими олівцями. Тож на них і орієнтуйтесь!

Також піцу можна замовити за тел.: 096 41 41 096. Працює кафе з 10:00 до 22:00 без вихідних.

Скоштуйте смачну піцу із соком, пивом чи сидром! Подивіться гарний фільм і просто відпочиньте з друзями від спекотної днини у затінку нового білоцерківського кафе!

Смачного!

Прочитано 7440 раз
Опубліковано в Дозвілля

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

  Сторінки в соц. мережах

Чи подобається вам площа пам'яті загиблих захисників України по вул. Героїв Небесної Сотні?

ні, я не розумію цієї концепції - 66.7%
так, стає все кращою - 0%
коли її нарешті закінчать? - 0%
чому у нас стільки місць вшанування пам'яті захисників України? - 33.3%

Всього голосів: 3
The voting for this poll has ended

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео