Саксаганці запрошують на прем'єру "Нехай одразу двох не любить"

  • Середа, трав. 18 2016
  • Автор 

18, 19 та 21 червня у Театрі імені Саксаганського – прем’єра вистави «Нехай одразу двох не любить» за Михайлом Старицьким. Постановка, яка здатна розтопити найбільш зашкарубле та прагматичне серце, адже у ній – трагічна історія кохання та найглибші почуття!

Ой не ходи, Грицю, та й на вечорниці,

Бо на вечорницях дівки — чарівниці.
Котра дівчина чари добре знала,
Вона ж того Гриця та й причарувала.

Вистава «Нехай одразудвох не любить» - новепрочитаннялегендарної історії кохання Марусі Чурай. Саме кохання займає ключове місце у драматичному творі українського класика Михайла Старицького «Ой, не ходи, Грицю, та й на вечорниці», що ліг в основу постановки.

Режисер Микола Яремків додає нові фарби до класики та обіцяє, що постановка буде цікавою, захопливою і, звичайно, емоційною та почуттєвою! Сюжет, вартий найкращих зразків світової драматургії. Безсмертна легенда про рушійну силу коханняі такий драматичний любовний трикутник.

Непоборне та всепоглинаюче кохання, підступність вірних друзів, зрада найближчих та найрідніших людей та відчай – такий сильний та болючий, що спалює душу. Чи є межа людській жорстокості? Чи є можливість захистити себе від трагічного кохання? Чи є ліки від невзаємності? Вічний конфлікт між смертю та любов’ю, темрявою та світлом, миттєвістю та безкінечністю… Навіть великий Шекспір впевнено сказав би: «Браво!».

Театр імені Саксаганського обіцяє, що вистава проникне у найнедоступніші закутки Вашої душі! А може, залишиться там назавжди?...

Затамуйте подих, бо вже дуже скоро вас захоплять неймовірна пристрасть та шалені почуття, які вам даруватимуть знайомі усім артисти нашого театру!

Квитки ви можете придбати у касі театру та забронювати за номерами телефонів: 34-25-12 та 39-01-65!

Оксана Литвиненко

Прочитано 2158 раз
Опубліковано в Дозвілля

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

  Сторінки в соц. мережах

Чи подобається вам площа пам'яті загиблих захисників України по вул. Героїв Небесної Сотні?

ні, я не розумію цієї концепції - 66.7%
так, стає все кращою - 0%
коли її нарешті закінчать? - 0%
чому у нас стільки місць вшанування пам'яті захисників України? - 33.3%

Всього голосів: 3
The voting for this poll has ended

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео