Оголошено двомісячник благоустрою Білої Церкви

  • Вівторок, лют. 28 2017
  • Автор 

28 лютого на засіданні виконавчого комітету Білоцерківської міської ради ухвалено рішення Про проведення весняного двомісячника санітарного очищення, озеленення і благоустрою міста Біла Церква та природоохоронних заходів до Дня довкілля. 

Згідно цього рішення прибирати місто будемо з 20 березня 2017 року по 21 травня 2017 року. Загальноміська толока пройде 8 квітня 2017 року.

Заходи з благоустрою передбачають такі дії:

- керівники підприємств, установ, організацій різних форм власності мають скласти плани робіт по проведенню благоустрою міста і надати до департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради до 10 березня 2017 року.

- єдиний санітарний день в місті буде четвер кожного тижня.

- організаційне керівництво виконання робіт в бюджетних та житлово-комунальних організаціях покласти на: департамент житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради, управління освіти і науки Білоцерківської міської ради, управління охорони здоров’я Білоцерківської міської ради, відділ з питань фізичної культури та спорту Білоцерківської міської ради, відділ культури та туризму Білоцерківської міської ради та відділ у справах сім¢ї та молоді Білоцерківської міської ради.

- власникам або орендарям човнових станцій та баз відпочинку провести санітарну очистку території та берегів річки Рось в межах своїх територій до 20 травня  2017 року 

- департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради, управлінню Держпродспоживслужби в м. Біла Церква  (за згодою), комунальній установі Білоцерківської міської ради «Інспекція з благоустрою м. Біла Церква», Білоцерківському відділу поліції ГУ НП України в Київській області (за згодою) спланувати та провести рейди по перевірці санітарного стану прилеглих територій підприємств, установ і організацій, а також рейди по виявленню випадків самовільного спалювання сухої рослинності (листя) в межах своїх повноважень.

- комунальному підприємству Білоцерківської міської ради  «Спецкомбінат з надання ритуальних послуг», здійснити заходи щодо впорядкування та приведення у належний санітарний стан кладовищ, меморіальних комплексів та пам’ятників.

- обслуговуючим та експлуатуючим житловий фонд підприємствам та організаціям, незалежно від форми власності, привести прибудинкові території  до  належного санітарного стану.

Прочитано 5358 раз
Опубліковано в ЖКГ

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

  Сторінки в соц. мережах

Чи добре прибирається місто від снігу?

так, добре - 0%
ні, сніг прибирають тільки на центральних вулицях - 50%
а навіщо його прибирати - 50%
мені все одно - 0%

Всього голосів: 2
The voting for this poll has ended

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео